Tjänsteresa

Gott och blandat

Idag har jag varit på tjänsteresa i Stockholm och dagen var fullspäckad med många arbetsuppgifter som behövde lösas. Jag var på kontoret hela dagen och jobbade på olika projekt med mina kollegor. Men vid 12-tiden slog migränen till och jag var tvungen att ta en huvudtablett och lägga mig på hotellet för att vila.

Jag har tidigare haft problem med migrän och vet hur det kan påverka min dag och mitt arbete. Därför var det viktigt för mig att ta en paus och vila en stund för att återhämta mig. Efter att ha sovit i ungefär 40 minuter kände jag mig mycket bättre och kunde fortsätta min dag.

Efter att ha vilat gick jag ut och åt en god burgare till lunch och fick sedan mycket arbete gjort på kontoret. Vid halv 5 på eftermiddagen gick jag tillbaka till hotellet för att koppla av efter en lång och hektisk dag.

Även om dagen var stressig och jag hade en migränattack mitt i allt, så är jag ändå glad över att jag kunde hantera situationen och fortsätta arbeta efter att ha tagit en kort paus. Det är viktigt att ta hand om sin hälsa och ibland måste man ta en paus för att återhämta sig och vara produktiv igen.

Sammanfattningsvis var min dag full av arbete och utmaningar, men jag lyckades ta mig igenom det och vara produktiv trots min migränattack. Ibland måste man bara ta en paus och ta hand om sig själv för att kunna göra sitt jobb på bästa sätt.

Senaste inläggen

Ramadan

Familj, Gott och blandat, Välmående

Ramadan står för dörren, och i år känns starten på ...

Att inkludera regelbunden massage i din livsstil har fördelar

Hälsa

Att inkludera regelbunden massage i din livsstil kan vara en ...

Så kan få en mindre stressig livsstil 

Hälsa

Så här ett år in i interaktioner med användare, låt ...