Tips vid inredning

Hem & Inredning

Ni har säkert som många andra tänkt på hur ni ska inreda när ni varit nyinflyttade, vart börjar man?

I detta inlägg delar jag med mig av 5 enkla tips när ni ska inreda huset.

  1. Våga testa andra färger, är mitt första tips. Alla kör det traditionella, som oftast är vitt eller svart. Testa andra färger, annat än vitt kan hjälpa till och mjuka upp känslan i rummet.

  2. Använd dig av textilier. Inreder du inte med gardiner så kan du komma en ganska lång bit med filtar, kuddar och mattor. Kanske du kan sätta upp en tavla på väggen för att skapa dynamik i rummet. Lampor är även givetvis ett måste.

  3. Få in en naturlig vibe genom att plocka in trämaterial och växter. På så sätt går det att få till en varm känsla i hemmet.

  4. Köp en matta som faller dig i smaken och täcker en stor yta. Ofta väljer vi att köpa en för liten matta. Detta resulterar i att rummet känns obalanserat om mattan är för liten i jämförelse med möblemanget.

  5. Våga placera möblerna på andra ställen i rummet än in mot väggen. Placera möblerna lite längre in mot mitten, experimentera med ytorna!

  6. Blanda färgerna och välj färger som passar bra ihop. Finns färgkombinationer som skapar en harmonisk känsla som t-ex Lila och grå, Grönt och vitt, Beige och blått. Testa!

  7. Ha en röd tråd, kanske ett tema och framförallt våga testa nytt och experimentera.

Senaste inläggen

Ramadan

Familj, Gott och blandat, Välmående

Ramadan står för dörren, och i år känns starten på ...

Att inkludera regelbunden massage i din livsstil har fördelar

Hälsa

Att inkludera regelbunden massage i din livsstil kan vara en ...

Så kan få en mindre stressig livsstil 

Hälsa

Så här ett år in i interaktioner med användare, låt ...