Testade ChatGpt

Tech

Alla som jobbar inom tech eller är tech-intresserad, har säkert hört talas om ChatGPT.
Chat GPT är en chat-robot som utvecklats av OpenAI och är specialiserad på dialog. Den är såklart bygg med AI. Jag testade faktiskt att ge den specifika uppgifter, med tydliga instruktioner och resultatet, förvånade mig något så enormt.

Fick kod som fungerade

Jag bad chat-boten ge mig kod med dessa uppgifter,

”Hello there can you give me a code-animation for my content to fade, my site is built with wordpress”

Den gav mig tre typer av JS-kod, och inte bara det, den gav mig olika alternativ med förklaringar till vad koden gör samt hur logiken fungerar. Blev chockad!

Bad den skriva en artikel om hundar

Sedan ställde jag även frågan om den kunde skriva unikt content (på engelska) indelad i olika sektioner. Varav sista sektionen skulle vara namnad som ”summary”. Resultatet chockade mig ännu mer eftersom jag kontrollerade texten i check-plagiarism och den fick 100% på unique content. Tänker på hur detta kommer förändra SEO- branschen framöver….
Tycker bara det är helt sjukt att en chat-bot kan lösa problem som man har med kod, svara på frågor och till och med skriva texter som är unika. Detta visar bara på hur kraftfullt AI är. Tror att AI kommer spela en viktigt roll framöver i hur vårt samhälle utvecklas.

Sammanfattning

Tror en förändring är oundviklig, men till vilken grad är frågan. Kan google känna igen AI-genererat content, när plagiarism-detektorer visar på att content är 100% unikt. Det är en fråga som man själv skulle vilja ha svar på. Google har säkert ett väldigt bra svar på denna fråga, och vi kanske till och med får svar på den, när dom tillkännager att dom rullar ut en ny uppdatering med just svaret på denna fråga. Tror dock man ska vara försiktig när man använder AI-generat content om man vill ranka. 

Senaste inläggen

Ramadan

Familj, Gott och blandat, Välmående

Ramadan står för dörren, och i år känns starten på ...

Att inkludera regelbunden massage i din livsstil har fördelar

Hälsa

Att inkludera regelbunden massage i din livsstil kan vara en ...

Så kan få en mindre stressig livsstil 

Hälsa

Så här ett år in i interaktioner med användare, låt ...