Min dag idag

Gott och blandat

Hej vänner,

Idag har varit en ganska typisk dag för mig på jobbet. Jag jobbar på ett försäkringsbolag som använder RPA (Robotic Process Automation) för att automatisera vissa delar av våra arbetsprocesser. Just nu fastar jag också, vilket gör att dagen har varit lite annorlunda än vanligt.

Fastan har inte varit så svår hittills, men jag känner mig lite mer trött  än vanligt. Detta påverkar mig dock inte alltför mycket eftersom jag har vant mig vid att fasta tidigare.

På jobbet har jag fokuserat på att implementera en ny RPA-lösning som kommer att hjälpa oss att automatisera ett antal uppgifter som tidigare krävde manuellt arbete. Det är alltid spännande att arbeta med nya teknologier och att se hur de kan effektivisera vårt arbete.

Under min lunchpaus gick jag ut och tog en kort promenad för att sträcka på benen och få lite frisk luft. Det var en bra paus från skärmar och papper.

Eftermiddagen gick fort och jag jobbade på med RPA-implementeringen. Jag känner mig ganska nöjd med det jag åstadkommit idag och ser fram emot att fortsätta arbetet imorgon.

Fastan har inte varit för besvärlig än så länge, men jag ser fram emot att äta middag ikväll och att få tillbaka min energi. Det är alltid en lättnad att avsluta en fasteperiod och känna sig återställd.

Det var min dag idag. Ingenting särskilt spektakulärt, men jag känner mig ändå produktiv och nöjd med det jag åstadkommit på jobbet. Nu ska jag avsluta dagen med lite avkoppling och sedan sova för att vara redo för en ny dag imorgon.

Tack för att ni läste om min dag!

Senaste inläggen

Guide för att välja rätt försäkring

Familj, Gott och blandat

Här är ditt inlägg med korrekt rubriksättning: Att välja rätt ...

UiPath cloud – Ett kraftfullt verktyg för effektiv automation

Tech

Medan jag balanserar vardagen som familjefar i Göteborg med två ...

Vill ha högre lön

Familj

Att vilja ha högre lön är en naturlig del av ...