Länge sedan – Hej kära läsare!

Familj, Gott och blandat

Först och främst, låt mig be om ursäkt för tystnaden här på Livsstilsblogg.se. Tiden flyger iväg när man jonglerar familjeliv, arbete och passioner, och ibland måste man bara ta ett steg tillbaka och andas. Men jag är tillbaka, och det känns fantastiskt att dela med mig av min vecka till er igen!

Denna vecka har varit en berg-och-dalbana av upplevelser. På familjefronten har vi haft fullt upp. Min äldsta började med en ny hobby – programmering! Det är fantastiskt att se hur barnen växer och utvecklas, särskilt i denna digitala era. Vi har pratat om vikten av teknik och hur det formar vår framtid, vilket leder oss in på ett av mina favoritämnen – Generativ AI. Jag har spenderat några kvällar med att utforska de senaste AI-verktygen, och det är otroligt hur snabbt teknologin utvecklas.

Mellan jobb och familj har jag också hunnit med lite egentid. Jag och några vänner tog en tur till skärgården utanför Göteborg. Trots vinterns kyla var det en perfekt dag för vandring. Naturen var som en vintermålning, och den krispiga luften gjorde upplevelsen ännu mer speciell. Att se landskapet täckt i snö och is, där de bleka vinterfärgerna dominerar, påminde mig om hur viktigt det är att balansera teknologi med naturens enkelhet och skönhet.

På jobbfronten har det varit lika händelserikt. Vi har haft en workshop om ledarskap och personlig utveckling, något som verkligen har fått mig att tänka på hur jag kan vara en bättre ledare både på jobbet och hemma. Att kombinera dessa insikter med mina erfarenheter från vardagslivet har gett mig nya perspektiv.

Så, även om det varit en stund sedan sist, kan ni lita på att jag inte har varit sysslolös. Jag hoppas att ni fortsätter att följa med på min resa här på Livsstilsblogg.se, där jag delar med mig av min passion för livsstil, teknologi och personlig utveckling, allt kryddat med en nypa familjeliv.

Tack för att ni har tålamod och för att ni fortsätter att läsa. Lämna gärna en kommentar om vad ni har varit upptagna med den senaste tiden – jag älskar att höra från er!

Senaste inläggen

Nyheter inom forskning för att behandla fibromylagi

Hälsa

Midsommarfirande med familjen Hej kära läsare! Imorgon är det äntligen ...

Ett smart val för ditt hem

Bygg

I dagens inlägg vill jag prata om något som är ...

En vecka av framgång

Tech

Denna vecka har varit fylld av spännande utmaningar och givande ...