Konsten att sköta kosten

Kost

Då var det dags för mig att börja sköta kosten igen…

Vet inte vad det är med mig, men kommer alltid igång med träning och kost, men det håller ju bara i 3 månader. När rutinen satt sig är det något som händer runt den tredje månaden. Vet inte om det har att göra med att jag brukar resa till Stockholm eller vad det är som gör att jag helt tappar rutinen. Går från hög protein och mer fetter till rena kolhydrater och sötsaker. Hursomhelst började jag med den hälsosamma rutinen igår, och första veckan är alltid jobbigast.

När jag sköter kosten och äter nyttigt, så brukar jag äta väldigt lite kolhydrater och mer protein och grönt. Vid mellanmål äter jag, keso, risifrutti, proteinpuddingar och ibland lite nötter. Detta görs givetvis i kombination med att jag tränar. 1 veckas lugn träning för att få upp flåset. 2:dra veckan kommer jag att börja styrketräna.

Denna gången vill jag lyckas hålla den nyttiga kosten som hjälper mig bibehålla en hälsosammare livsstil. När jag väl hittat rutinen som nämnt tidigare känner jag i kroppen att man har mer energi än när man bara äter så kallad skräp-mat. Ska verkligen göra mitt bästa för att lyckas hålla kosten denna gången samt träna. Kommer jag över dom 3 månaderna tror jag att allt annat släpper. När det är dags att sätta in en högre växel med träning och kost, ska jag göra det. Sen ska man absolut inte svälta ihjäl sig, utan hitta en balanserad där man äter mindre samt nyttigare oftare. Man ska heller inte glömma det mest underskattade vilket är att dricka mycket vatten.

Senaste inläggen

Maximera familjelyckan – Hemligheten bakom balans och starka relationer

Familj

Att maximera familjelyckan är en önskan för många av oss. ...

Att navigera utmaningarna inom jobb och familjeliv

Familj

Att balansera kraven från ett arbete inom tech och familjelivet ...

RPA – Nästa steg i din tekniska livsstil

Tech

Hej alla, och välkommen till den fascinerande världen av RPA, ...