Kanske leasa ny bil?

Fordon

Har för tillfället leasing på en ganska ny och rymlig Volvo. Väldigt prisvärd leasing.
Dock så går den strax ut och kommer behöva köpa alternativt leasa en ny bil. Begagnatmarknaden ser väldigt stark ut och känns inte som att det är värt att köpa en bil för tillfället. Kollat efter bra leasing-erbjudanden på sistone och aldbil ser faktiskt ut att erbjuda dom bästa. Med tanke på vad som ingår i leasing-erbjudandet, samt den bil man får köra så tycker jag det är mycket prisvärt. Inte sett någon annan bilhandlare eller leasing-bolag vara i närheten. Dom kör dock mycket re-leasing, med privat-leasing. Re-leasing betyder att bilarna är lite äldre, kan vara att dom har 1-3 år på nacken. Det bekymrar inte mig att leasa en bil som är 1-3 år gammal så länge villkoren i avtalet är bra. D.v.s att man erbjuder bra med miltal, vinter och sommardäck, försäkring o.s.v

Allt känns så dyrt

Man känner av kriget i Ukrainas konsekvenser, vad gäller ekonomin. Allt har blivit så mycket dyrare, även leasing och fordon. Förstår ändå att det blir dyrare, alla kostnader går ju upp, även bildelar och transport…..

Får se vad det blir

Får väl se vad jag väljer, innan eller efter sommaren, kommer jag behöva en bil. Om det blir leasing eller köp, det får vi väl se.
Fortsätter aldbil leverera bra erbjudanden, så är chansen ganska så stor att jag kör ett privat-leasing erbjudande.Skulle dock bilpriserna gå ner på marknaden , så köper jag istället.

Senaste inläggen

Nyheter inom forskning för att behandla fibromylagi

Hälsa

Midsommarfirande med familjen Hej kära läsare! Imorgon är det äntligen ...

Ett smart val för ditt hem

Bygg

I dagens inlägg vill jag prata om något som är ...

En vecka av framgång

Tech

Denna vecka har varit fylld av spännande utmaningar och givande ...