Gått 12 dagar

Träning

Det har nu gått 12 dagar sen jag började träna samt sköta min kost. Första veckan är ju definitivt den jobbigaste men det har ändå gått bra. Få kolhydrater mycket protein, sallad och grönsaker. Effekten på måendet är ganska så direkt. Känner direkt att man inte är lika seg efter maten, utan att känns mer lättsamt. Sen är det inte så att jag svälter ihjäl mig själv utan jag äter små portioner men oftare.
Sen till mellanmål kan jag äta pro-pud, frukt eller nötter.

Öka på

Blir la snart dags att öka på trycket, och köra lite hårdare. Mitt största misstag är att när jag kommer in i tränings-mode och i form, att jag inte ökar på, och lyfter träningen till en ny nivå, vet inte vad det kan ha o göra med, kanske att jag blir för bekväm…..

Bara att försätta – eat, sleep and repeat

Hursomhelst finns inga genvägar när det kommer till fitness, utan man får jobba och som sagt eat, sleep and repeat. Även om man inte känner för att träna vissa dagar, så tycker jag att det är extra viktigt att just träna dom dagarna och få det gjort. Allt man gör är inte alltid roligt, och ibland behöver man bara lägga in arbetet och få gjort träningspasset.

Senaste inläggen

Nyheter inom forskning för att behandla fibromylagi

Hälsa

Midsommarfirande med familjen Hej kära läsare! Imorgon är det äntligen ...

Ett smart val för ditt hem

Bygg

I dagens inlägg vill jag prata om något som är ...

En vecka av framgång

Tech

Denna vecka har varit fylld av spännande utmaningar och givande ...