En söndag i Stockholm – dags att byta leasingbilar

Fordon

Måndagen den 24:e juni började som en vanlig arbetsdag, men i bakhuvudet fanns minnet av gårdagens äventyr med min bror. Vi hade tagit oss till Stockholm för att lämna tillbaka våra leasingbilar, och det var en upplevelse i sig.

En söndag på väg till Stockholm

Vi startade vår resa tidigt på söndagsmorgonen. Göteborg låg fortfarande tyst och fridfull när vi lämnade hemmet, med våra väskor packade och kaffet i termosar. Vårt mål var att undvika den värsta trafiken och komma fram i god tid.

Resan upp till Stockholm var lång men trevlig. Vi hade gott om tid att prata om allt mellan himmel och jord. Jag och min bror har alltid haft en nära relation, och sådana här resor ger oss chansen att verkligen hinna ikapp med varandras liv. Vi diskuterade allt från familjeliv till framtidsplaner och den senaste tekniken inom våra respektive arbetsområden.

Att lämna bilarna

Väl framme i Stockholm var det dags att lämna tillbaka leasingbilarna. Det är alltid en speciell känsla att säga adjö till en bil som man har använt dagligen i flera år. Dessa bilar har varit med oss genom många äventyr, både stora och små. Vi parkerade dem på återlämningsplatsen och gick igenom den vanliga inspektionsprocessen.

Att lämna tillbaka bilarna gick smidigt, och snart stod vi där med nycklarna till våra nya leasingbilar. Det var spännande att se de nya modellerna och känna den där speciella doften av en helt ny bil. Vi tog en snabb provtur runt kvarteret innan det var dags att börja resan hem igen.

Tillbaka i Göteborg – måndag på jobbet

Nu är det måndag och jag är tillbaka på jobbet. Efter en intensiv men givande dag i Stockholm igår känns det skönt att återgå till rutinerna. På kontoret har vi fullt upp med flera pågående projekt, och även om gårdagen var en trevlig avstickare, är det skönt att vara tillbaka i vardagen.

Den här veckan ser jag fram emot att få testa min nya bil ordentligt, både i stadstrafik och på längre sträckor. Det är alltid en speciell känsla att köra en ny bil och upptäcka alla nya funktioner och förbättringar.

Gårdagens resa till Stockholm var inte bara en praktisk nödvändighet utan också en chans att spendera kvalitetstid med min bror. Det är dessa små äventyr som gör livet spännande och ger oss minnen att se tillbaka på. Nu ser jag fram emot att se vad resten av veckan har att erbjuda, både på jobbet och hemma.

Tack för att ni följer med på min resa genom arbetslivet och livet som helhet. Jag hoppas att ni också har haft en bra start på veckan och att ni hittar glädje i både de stora och små ögonblicken. Vi ses snart igen, med nya berättelser och insikter!

Senaste inläggen

Guide för att välja rätt försäkring

Familj, Gott och blandat

Här är ditt inlägg med korrekt rubriksättning: Att välja rätt ...

UiPath cloud – Ett kraftfullt verktyg för effektiv automation

Tech

Medan jag balanserar vardagen som familjefar i Göteborg med två ...

Vill ha högre lön

Familj

Att vilja ha högre lön är en naturlig del av ...