En jobbig dag – Ser fram emot ledighet på Sveriges nationaldag

Familj, Välmående

Hej alla,

Ibland har man sådana dagar när allt känns som en kamp, och idag var definitivt en sådan dag för mig. Det började redan på morgonen när jag snubblade över barnens leksaker på väg till köket. Ingen morgonkaffe kan riktigt väga upp för en skakig start.

Jobbdagen har varit full av möten, mail och deadlines som bara tycks dyka upp från ingenstans. Som ni vet jobbar jag mycket med teknik och utveckling, och även om jag älskar mitt arbete, kan det ibland vara överväldigande. Idag var en sådan dag när inget verkade gå som planerat och när stressen smög sig på.

Men trots allt kaos har jag en ljuspunkt att se fram emot – imorgon är det Sveriges nationaldag! En dag när vi får fira vårt vackra land och, för min del, få en välbehövlig paus från vardagsstressen. Jag ser fram emot att spendera tid med min familj, kanske ta en lång promenad i Slottsskogen eller bara njuta av en lugn dag hemma med mina älskade barn och fru.

Nationaldagen är en perfekt ursäkt för att släppa allt och verkligen fokusera på vad som är viktigt. Vi brukar försöka göra något speciellt, kanske laga en extra god middag tillsammans eller åka på en liten utflykt. Det handlar inte så mycket om vad vi gör, utan att vi gör det tillsammans.

Så ikväll, när barnen har somnat och huset äntligen är tyst, ska jag sätta mig ner med en kopp te och bara andas ut. Jag ska tänka på hur tacksam jag är för min familj och den lilla tillflyktsort vi har skapat tillsammans här i Göteborg. Och jag ska drömma om morgondagens firande och den lugn och ro som väntar.

Till alla er där ute som också haft en tuff dag, kom ihåg att det är okej att känna sig överväldigad ibland. Ge er själva en paus, om så bara för en liten stund. Och om ni kan, se till att fira nationaldagen på ett sätt som ger er glädje och ro.

Glad nationaldag i förskott, och må morgondagen bli en dag fylld av glädje och kärlek!

Senaste inläggen

Nyheter inom forskning för att behandla fibromylagi

Hälsa

Midsommarfirande med familjen Hej kära läsare! Imorgon är det äntligen ...

Ett smart val för ditt hem

Bygg

I dagens inlägg vill jag prata om något som är ...

En vecka av framgång

Tech

Denna vecka har varit fylld av spännande utmaningar och givande ...