BeSafe Stretch 

Familj

Då vi fått nytillskott i familjen, så är vi på jakt efter en ny barnstol. Det finns så många att välja mellan och även om det är mitt andra barn, så är det ändå svårt att välja. Efter att ha jämfört flera stycken med varandra, så kom jag och sambon fram till vilken som såg ut att vara bäst. 

BeSafeStretch

När man är på jakt efter en bilbarnstol vill man oftast att den ska uppfylla vissa krav.

  1. Säkerhet
  2. Komfort 
  3. Praktisk och lätt att nyttja

    BeSafeStretch tyckte vi uppfyllde alla kraven.

Säkerhet

Säkerhetsmässigt, uppfyller den alla krav och är till och med den första bilbarnstolen att bli godkänd enligt R129-standarden. Det betyder att stolen håller den mest uppdaterade säkerhetsstandarden för bilbarnstolar. Så pratar vi säkerhet är det verkligen högsta klass på den!


Komfort

Bilbarnstolen har ett mjukt samt skyddande nackstöd och har 5 olika lutningslägen. På så sätt kan man justera lutningen så att barnet har högsta möjliga komfort/bekvämlighet.

Tips – tryggtbarn.se har gjort en djupgående BeSafe Stretch recension, där kan ni läsa mer information om bilbarnstolenPraktisk

Fördelarna tar inte slut här, denna bilbarnstol behöver heller ingen isofix då den är en så kallad bältesinstallerad bilbarnstol. Installeringen är standard och väldigt enkel. Stolen väger inte mer 12 kg, vilket gör att man enkelt kan flytta på den och nyttja i annat fordon. 

Denna bilbarnstol har till och med vunnit första pris på BästITest.se.

Stolen har lång användningstid, är enkel att installera, mycket säker, har justerbart viloläge och är troligt rymlig!

Nackdelen

Sen finns det en nackdel, och det är att, den kostar mycket. På Jollyroom ligger den på ca 6999:- och Babyland säljer den för 7299:-. Det är en otroligt bra och fin bilbarnstol men till ett högt pris. Sen finns det andra på marknaden som är betydligt billigare och kanske duger för dig. Men det är upp till dig och besluta om. Som jag brukar säga på bloggen, man får det man betalar för. Sen beror det på vad man är ute efter. Vill man ha en budgetvariant ska man absolut inte köpa denna bilbarnstolen. BeSafe Stretch är iallafall enligt mig och min sambo, den bästa bilbarnstolen ute på marknaden. Om den är värd det eller inte får ni själva avgöra.

Önskar dig som söker efter en bra bilbarnstol lycka till. Hoppas ni finner den barnstol som ni känner pass er bäst.

Senaste inläggen

Nyheter inom forskning för att behandla fibromylagi

Hälsa

Midsommarfirande med familjen Hej kära läsare! Imorgon är det äntligen ...

Ett smart val för ditt hem

Bygg

I dagens inlägg vill jag prata om något som är ...

En vecka av framgång

Tech

Denna vecka har varit fylld av spännande utmaningar och givande ...