Barvagn som barnvagn

Familj

Ett tips till alla som väntar barn är att inte lägga allt för mycket pengar på på en barnvagn. När man får första barnet är det som om man har hela världen i sina händer, och man vill ge barnet precis allt. Vi köpte en cybex priam vagn som kostade ca 15 000 kronor. Den är jättebra och praktisk, men det finns många andra vagnar som nästan har samma praktikalitet och funktionalitet för 4000-5000 kronor. Vi är jättenöjda med cybex-vagnen, men känns bara som att det var en onödig summa att lägga på en singel-vagn. Sen kanske ni vill ha en specifik barnvagn och har råd med det, då ska ni ju absolut köpa den barnvagnen som ni vill ha. Nu i efterhand tycker jag dock att 15 000 kronor för en vagn är alldeles för mycket. Finns som sagt ett brett urval med många vagnar där ute som är betydligt billigare och som kan erbjuda nästan samma sak. Sen är det skillnad på vagn och vagn. Finns till och med barnvagnar som kan köra av sig själva och dessa kostar ju en bit över 15 000 kronor. Alla människor är olika och har andra förutsättningar att jobba med när det kommer till att välja en bra barnvagn. Hursomhelst, här nedan delar jag med mig av en lista på lite tips när du ska välja barnvagn

  1. Testa vagnen, är den lätt att köra och lägg gärna lite saker i denna när du testar den. Alla vagnar är lätta när det inte är något i dom!

  2. Tänk på vilka underlag vagnen ska köras på. Bor man på landet och det finns mycket skog, kanske du behöver en vagn som är tåligare. Eller så behöver du bara en vanlig vagn som klarar hårt underlag.

  3. Jämför olika vagnar och priser. Kika på vad ni önskar av vagnen, vilka krav ska den uppfylla och hur ska den användas. Kom-ihåg att om man väljer en vagn som är väldigt billig, så kan kvaliteten svikta. Snålheten kan bedra visheten.

  4. Sitt-del eller liggdel, kolla vad som ingår och vad som behövs köpa till.

  5. Skriv upp för och nackdelar med barnvagnen, jämför dessa. Gör även en prioritetslista och lista dom saker du anser vara viktigast.

Senaste inläggen

Ramadan

Familj, Gott och blandat, Välmående

Ramadan står för dörren, och i år känns starten på ...

Att inkludera regelbunden massage i din livsstil har fördelar

Hälsa

Att inkludera regelbunden massage i din livsstil kan vara en ...

Så kan få en mindre stressig livsstil 

Hälsa

Så här ett år in i interaktioner med användare, låt ...