Avatar 2 – Imax + 3D – Wow!

Gott och blandat

Så länge som jag väntat på att denna filmen ska släppas och att jag ska få se den.
14:de December började den gå på bio, den 7:de Januari fick jag se den i IMax 3D.
Vilken upplevelse!

Vill inte avslöja för mycket av filmen för den som inte sett den, men det kändes verkligen som att jag var med familjen Sully på Pandora . Flera gånger under tiden jag tittade på filmen, sträckte jag ut handen för att försöka känna på naturen, då det kändes som att jag verkligen var där, den långa väntan var värt det.

Filmen var 3 timmar och 12 minuter, men kändes absolut inte som det.
Tiden flög då den var fullspäckad med vackra scener och framförallt action på action. Imponerad men inte förvånad, det är ju trots allt James Cameron som regisserat filmen. Kände som att Avatae 2 täckte ett så brett spektra. Den var känslosam, fylld med action, rolig, händelserik och i vissa scener var den till och med tragisk. En så välgjord film, den förtjänar verkligen all cred. Det bästa är att i och med att den tjänat in över 1,516 miljarder USD, så kommer det en 3:a som ska släppas 2023, och även en 4:a och 5:a som kommer senare enligt regissören. Ser fram emot att få se vad som händer o filmerna framöver.

Att få se den i Imax och 3D var nog det som gjorde det så speciellt. Jag har nog sagt det några gånger nu, men det kändes verkligen som att jag var med i allt dom gjorde. Kändes flera gånger som vattnet skulle spruta på oss i publiken i vissa scener.  Kostade mer än vanligt, då det var i Max och 3D men var lätt värt pengarna. När 3:an släpps, kommer jag definitivt att se den på bio i Imax med 3D. Rekommenderar definitivt att du/ni går o ser den!

Senaste inläggen

Att inkludera regelbunden massage i din livsstil har fördelar

Hälsa

Att inkludera regelbunden massage i din livsstil kan vara en ...

Så kan få en mindre stressig livsstil 

Hälsa

Så här ett år in i interaktioner med användare, låt ...

Är det värt att investera i en hårtransplantation? 

Gott och blandat, Hälsa

Nyligen lyssnade jag på en podcast, ”The Olsson sisters”, där ...