Äntligen hemma

Gott och blandat

Hej på er och välkomna !

Idag vill jag dela med mig av min senaste  tjänsteresa till Stockholm. Resan varade i fyra dagar och jag kom hem till Göteborg på fredagskvällen vid sjutiden (kvällen). Min bror skjutsade mig hem från centralen och det var verkligen en lättnad att vara hemma igen efter så många dagar borta.

Jag är en person som alltid har familjen som högsta prioritet, så det var fantastiskt att vara tillbaka hemma igen och få spendera tid med min fru och våra två barn. Att vara på en tjänsteresa kan vara stressande och ansträngande, men att komma hem till familjen gör alltid att man känner sig mer balanserad och avslappnad.

Jag kan inte förneka att jag är trött och lite sliten efter dessa fyra dagar, men samtidigt var jag nöjd över vad jag och mina kollegor hade lyckats åstadkomma i Stockholm. Vi hade jobbat hårt, men också haft också kul tillsammans och lärt oss mycket av varandra. Att samarbeta i en annan miljö än den vanliga kan vara mycket givande och inspirerande.

Denna resa var det mycket jobb på kontoret som gjordes. Det var allt ifrån processer som skulle byggas, drift som satte käppar i hjulen och även flera saker som kom in från sidan, som behövde lösas. Intensivt och roligt. Efter jobbet åt vi oftast på någon restaurang och en dag kollade vi på en hockeymatch ute på stan. Modo vs Djurgården spelade, Modo hade chansen att ta hem det, men förlorade på hemmaplan.

Sammanfattningsvis kan jag säga att det känns fantastiskt att vara tillbaka hemma igen. Varit en bra resa, som inneburit mycket jobb, gott häng med kollegor och mycket skratt samt god mat. 

Senaste inläggen

Äntligen hemma

Gott och blandat

Hej på er och välkomna ! Idag vill jag dela ...

Tjänsteresa

Gott och blandat

Idag har jag varit på tjänsteresa i Stockholm och dagen ...

Min dag idag

Gott och blandat

Hej vänner, Idag har varit en ganska typisk dag för ...