Äntligen fredag – Veckans Höjdpunkter och Helgens Familjeplaner

Familj, Kost

Fredagar kommer med en speciell sorts magi, inte sant? Efter en vecka full av arbete och förberedelser ser jag verkligen fram emot att sänka axlarna och ladda batterierna med lite kvalitetstid tillsammans med familjen. Den här veckan har varit extra spännande eftersom projektet jag arbetar med på jobbet börjar ta form. Att se en idé växa från koncept till verklighet är alltid lika tillfredsställande!

Något som också gjort veckan speciell är att jag har testat på keto-dieten. Jag måste erkänna att jag var skeptisk först. Som familjefar är det inte bara mina måltider jag måste planera – jag måste tänka på hela familjen. Men överraskande nog har denna omställning till en kost rik på fetter och låg på kolhydrater gjort mig betydligt piggare. Det är som att få en andra vind!
Då jag hade svårt att leta fram recept och tips om meal-prepping, så gjorde jag som alla andra, googlade. Hittad tillslut en riktigt bra sida som hette keto.nu. Den hade allt jag behövde för att komma igång med keto-dieten.

Till helgen har vi planerat en riktig familjedag. Vi tänker ta en tur till Slottsskogen här i Göteborg, där barnen kan leka och vi kan njuta av naturen. Det är något särskilt med att bara vara, andas in frisk luft och se barnen utforska världen. Sedan, om vädret tillåter, kanske vi avslutar med en picnic där keto-dieten verkligen kommer till sin rätt. Jag har experimenterat med några keto-vänliga recept som jag hoppas kommer att falla både stora och små i smaken.

Att balansera familjeliv och personliga intressen, som att hålla sig uppdaterad med de senaste dieterna eller tekniktrenderna, är inte alltid det lättaste. Men det är dessa stunder, när allt kommer samman, som verkligen gör livet värt att leva. Så oavsett hur din vecka sett ut, hoppas jag att du också tar dig tid att ladda om och njuta av de små ögonblicken med dem du håller kära.

Trevlig helg, alla! Njut av ert familjehäng och de små stunderna som livet erbjuder.

Senaste inläggen

Modernafamiljer – En Värdefull Hjälp för Föräldrar

Familj

I vår snabbföränderliga värld, där varje dag bjuder på nya ...

Från Kontorsliv till Entreprenörskap – En Resa Genom Möjligheternas Värld 🚀

Gott och blandat

Är det dags att säga upp sig från kontorsjobbet och ...

Inredningsinspiration för Varje Hem – Upptäck de Bästa Inredningsbloggarna

Hem & Inredning

Är det dags för en uppfräschning hemma eller är du ...