6 måsten i Dubai

Resor

Jag och sambon var i Dubai för några år sedan, vilket fantastiskt land. Själv var jag där med familjen innan jag åkte iväg med sambon, men det blev absolut inte tråkigare för det. Dubai har verkligen allt, palmerna, maten, sevärdheter, samtidigt kan du nästintill göra vad du vill. Kommer säkerligen åka dit igen måste bara spara lite pengar först, för det kan bli dyrt, då deras valuta (dirham) räknas som 2,5 3 gånger vår valuta i Sverige. 1 emiratisk krona konverterat till svensk krona blir 2,8 SEK. Hursomhelst idag delar idag med mig av 6 måsten när ni ska till åka till Dubai.

  1. Besök Burj Khalifa, det är världens högsta skyskrapa och att se allt så högt uppifrån var surrealistiskt. Allt såg så litet ut. Men vilken fantastisk utsikt och vilken åktur upp med hissen.

  2. Besök JBR the strip, vi bodde på denna gatan då det fanns jättebra hotel där, men det var fullt med turister och människor som bara kommer avnjuter en promenad på stranden eller besöker restauranger som det kryllar av i närheten.

  3. Dubai Mall. Dubai Mall är utan tvekan det största och mest exklusiva köpcentret jag någonsin besökt. Dom hade allt ifrån Richard-Mill till HM. När jag såg HM-butiken kändes det som jag var hemma.

  4. The Gould Souk – Guldgatan. Även om man inte ska handla, var det bara en upplevelse att få se så mycket guld och diamanter samlat på en plats. Det är definitivt en upplevelse jag aldrig kommer att glömma

  5. Boka en lyxyachts-tour på viator. Det gjorde vi iallafall och det var fantastiskt. Den åkte tidigt på morgonen och samtidigt som man avnjöt en härlig frukost, var man till havs.

  6. Häng på stranden, denna stranden var den bästa jag varit på, och deras service har jag aldrig upplevt tidigare. Man känner av att dom är vana att ha turister och jag blev golvad av deras service lika mycket, både första och andra gången.

Senaste inläggen

Guide för att välja rätt försäkring

Familj, Gott och blandat

Här är ditt inlägg med korrekt rubriksättning: Att välja rätt ...

UiPath cloud – Ett kraftfullt verktyg för effektiv automation

Tech

Medan jag balanserar vardagen som familjefar i Göteborg med två ...

Vill ha högre lön

Familj

Att vilja ha högre lön är en naturlig del av ...