5 Tips när du ska välja hemstäd

Städ/Flyttstäd

Idag finns det gott om städfirmor som kan hjälpa dig med hemstädning i Stockholm.
Det positiva är att det finns gott om dom, det negativa är att man får lägga lite mer tid på att sålla fram dom som man själv tycker passar en bäst. I detta inlägg går jag igenom 5 tips som kan hjälpa dig som ska anlita städhjälp eller hemstäd.

 1. Ta reda på vilken typ av städhjälp du behöver.

  Dom flesta städfirmor erbjuder ett brett utval av tjänster, för att städfirmorna ska kunna ge dig ett personligt, skräddarsytt erbjudande ,är det viktigt att du vet vilken typ av tjänst du ha vill ha utförd. Vet du inte exakt vilken tjänst du vill ha, så kan du bolla med städfirman. Bra städfirmor hjälper dig med detta.

 2. Fyll i städfirmans formulär online så precist som möjligt.

  Dom flesta städfirmor har online-formulär på sina hemsidor, där du kan beställa hemstäd, men även begära offert. För att få ett så precist pris som möjligt, uppge alla uppgifter korrekt och säkerställ att informationen är rätt. Gör du detta underlättar det för städfirman och för dig.

 3. Jämför flera städfirmor

  Jämför alltid flera städfirmors tjänster och priser innan du bestämmer dig för att välja en. Väljer du första bästa erbjudande så finns en stor risk att du betalar ett högre pris. Begär flera offerter från flera städfirmor, se vad som ingår i priset, och bilda dig en uppfattning för vilken typ av service som de erbjuder. Det är trots allt ditt hem som du kommer släppa in dom i.

 4. Tydlig och rak kommunikation med städfirman

  Var tydlig och rak i din kommunikation, är det något du inte förstår fråga firman. Många städfirmor jobbar strukturerat och enligt rutin. Detta för att städa så effektivt som möjligt. Personalen är ofta flexibel och lösningsorienterad men önskemål som inte ingår i städfirmans normala rutiner, bör framföras tydligt.

 5. Planera

  Som med allt annat i livet, planera och var ute i god tid. I de flesta fallen gör firman en uppskattning av hur lång tid det tar att städa klart, men är man inte ute i god tid, så finns en risk att något hemstäd inte finns tillgängligt. Så var med anledning av det ovannämnda ute i god tid när det är dags att anlita hemstäd i Stockholm eller någon av de andra storstäderna. Hoppas detta inlägg var till någon hjälp och lycka till!

Senaste inläggen

Maximera familjelyckan – Hemligheten bakom balans och starka relationer

Familj

Att maximera familjelyckan är en önskan för många av oss. ...

Att navigera utmaningarna inom jobb och familjeliv

Familj

Att balansera kraven från ett arbete inom tech och familjelivet ...

RPA – Nästa steg i din tekniska livsstil

Tech

Hej alla, och välkommen till den fascinerande världen av RPA, ...